Agenda van Heerlen

Ontdek de 115 activiteiten en doe mee!

Vandaag 12:00
Creamiddagen scouts
Heerlen-ZuidKnutselen/ maken van cadeautjes of kaartjes voor mensen in de wijk.
Vandaag 15:00
Jeu de Boules
Heerlen-ZuidLekker bezig zijn in de buitenlucht! U bent welkom op het veldje aan de Cicerostraat in Aarveld.Voor meer informatie neem contact op met Bert Vreuls.
Morgen 29 mei10:30
Koffiedrinken/ ontmoeten
Heerlen-Zuidiedere zondagochtend wordt er gezamenlijk koffiegedronken onder het genot van muziek, samen zingen of een praatje maken.
Maandag 30 mei08:45
Consuminderen, meer doen met minder
Heerlen-ZuidKom je gezellig mee doen en leer allerlei slimme manieren om kosten te besparen. Elke week op de maandagochtend in het Broederhuis Kerkraderweg 9 8:45 – 9:30 uur vrije inloop met gratis koffie en thee9:30 – 12:00 uur Workshop Consuminderen  ENERGIEZUINIG WORDEN, HOE BETAAL IK MINDER GAS EN ELECTR Lees meer...
Maandag 30 mei09:00
Spreekuur Sociaal Buurtteam
Hoensbroek OnlineHet Sociaal Buurtteam: uw aanspreekpunt in de buurtAls u ondersteuning of advies nodig heeft op gebied van bijvoorbeeld zelfstandig (blijven) wonen, relatieproblemen, eenzaamheid, zorg, vrijwilligerswerk, dan kunt u terecht bij een van de Sociale Buurtteams in Heerlen.  Let op: vanwege de coronamaatregelen is het maken van een afspraak verplicht. Aanmelden kan via (045) 711 15 51.
Maandag 30 mei09:00
Maatschappelijk werk inloop
Hoensbroek Onlineheb je een hulpvraag over oa. wonen, schulden, relatie, werk, psychische klachten, maak dan een afspraak met een van de medewerkers van het Maatschappelijk werk.
Maandag 30 mei09:00
Inloop moment Buurtsteun Vrieheide
HeerlerheideKom gerust langs.heeft u een vraag? behoeftes aan een praatje? kom dan gerust langs op de inloop momenten!
Maandag 30 mei10:00
Spreekuur Sociaal Buurtteam Heerlerbaan
Heerlen-ZuidHeeft u vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld rondom geldzaken, relaties, zorg, wonen of (weer) meedoen. Het buurtteam is er voor iedereen in de buurt. Wij bieden professionele en concrete hulp. We denken met u mee. Ons doel is dat u zelf weer verder kunt. Aanmelden verplicht via (045) 711 15 51
Maandag 30 mei10:00
Inloop Sociaal Buurtteam Heerlerbaan
Heerlen-ZuidTijdens de inloop kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen voor een (gratis) kop koffie en een praatje. Er is ook een medewerker van het Sociaal Buurtteam aanwezig, bij wie u terecht kunt met een vraag of probleem.
Maandag 30 mei10:00
Inloop Vrijwilligers centrale
Hoensbroek OnlineVanwege Corona gaat deze activiteit tijdelijk niet door.
Maandag 30 mei10:00
Taalles
Heerlen-CentrumNederlandse taal voor beginners