Agenda van Heerlen

Ontdek de 31 activiteiten en doe mee!

Vandaag 09:30
Schilderclub Indigo
HoensbroekWij schilderen op dinsdag je eigen inbreng is belangrijk
Vandaag 09:30
Sjpruut Café Hoensbroek - Heerlerheide
HoensbroekHet Sjpruutcafe is een plek voor dames die een kinderwens hebben, dames die zwanger zijn en dames die al bevallen zijn! Tijdens de ochtend krijgen de bezoekers altijd 2 keuzes;Gezellig in het café met je baby op de arm genieten van een kopje koffie/thee terwijl je socialized met anderenMeedoen met de workshop/activiteit/presentatie die op dat moment plaatsvindt.Het moet vooral geen ‘moetje’ zijn maar een open Lees meer...
Vandaag 10:00
Inloop
Heerlen-StadKoffie drinken met buurtgenoten
Vandaag 10:00
Inloop Mijn Spoor
HeerlerheideWekelijks is er op dinsdag en woensdag inloop vanuit Buurtsteun Rennemig. Gezellig je buurtgenoten ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.
Vandaag 10:00
Inloop Buurtpunt A Gene Bek
Heerlen-ZuidBij de inloop kun je buurtbewoners ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, gezellig een praatje maken en elkaar leren kennen.Je kunt hier ook terecht wanneer je vragen of problemen hebt waar je zelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld rondom geldzaken, relaties, zorg, wonen of (weer) meedoen. 
Vandaag 10:30
Gymnastiek
Hoensbroekgezellig samen gymnastieken / sporten. neem voor meer informatie gerust contact op of kom eens een kijkje nemen.
Vandaag 10:30
Creagroep A Gene Bek
Heerlen-ZuidGezellig samen creatief bezig zijn. Haken, breien, knutselen of schilderen. Het maakt niets uit. Je neemt zelf mee wat je leuk vindt en kan direct aan de slag onder het genot van een kop koffie of thee.
Vandaag 13:00
Inloopmoment Buurtpunt 't Heitje
Heerlerheideontmoeting, gezelligheid, knutselen, creativiteit, een vraag stellen, vrijwilligerswerk, iets voor de buurt doen
Vandaag 13:00
Koffiecorner
HeerlerheideLoop vrijblijvend binnen in onze Ontmoetingswinkel voor een praatje en een kopje koffie of thee.
Morgen 06 juli09:00
Inloop moment Buurtsteun Vrieheide
HeerlerheideKom gerust langs.heeft u een vraag? behoeftes aan een praatje? kom dan gerust langs op de inloop momenten!
Morgen 06 juli10:00
Inloop Mijn Spoor
HeerlerheideWekelijks is er op dinsdag en woensdag inloop vanuit Buurtsteun Rennemig. Gezellig je buurtgenoten ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.
Morgen 06 juli14:00
Jeugd en jongerenwerk The Max
HoensbroekBen jij tussen de 4 -12 jaar oud en kom je graag in contact met andere kinderen of wil je een leuke activiteiten bijwonen? Kom dan naar het de jongerenwerk in het jongerencentrum The Max. Tijdens deze middag kun je van alles ondernemen zoals, een potje voetbal, creatief aan de slag of leuke spellen ondernemen en nog zo veel meer. Jij bent van harte welkom!Ook zijn wij te vinden op social media, neem vooral een kijkje voor meer informatie. Facebook: Daisy JENSBuitenom de schoolva Lees meer...