Agenda van Heerlen

Ontdek de 78 activiteiten en doe mee!

Vandaag 09:30
Schilderclub Indigo
HoensbroekWij schilderen op dinsdag je eigen inbreng is belangrijk
Vandaag 10:00
Computer spreekuur
Heerlen-ZuidAls je hulp nodig hebt kun je op donderdag tussen 11 en 13 uur naar A Gene Bek toekomen.
Vandaag 10:00
Sociaal Spreek - Ontmoetingswinkel
HeerlerheideSociaal Spreekuur, elke dinsdagochtend van 10.00-12.30uur. Onze eigen Budgetcoaches zijn dan aanwezig voor al je vragen over contracten, post, formulieren, administratie etc. of ondersteuning bij je Belastingaangifte. Loop eens vrijblijvend binnen, je bent welkom. Een afspraak maken kan ook via FaceBook of tel. 06-15630872
Vandaag 10:00
Crea inloop Molenberg
Heerlen-ZuidElke dinsdag ochtend tussen 10:00 - 12:00 uur is er in de inloopruimte van Molenberg een crea activiteit. Gezellig samen knutselen en praten.doe je mee koffie thee en entree zijn gratis
Vandaag 10:00
Taalcafé Hoensbroek
HoensbroekIn het Taalcafé staat de ontmoeting centraal. Samen Nederlands leren op een leuke en ontspannen manier.
Vandaag 10:00
Inloop Mijn Spoor
HeerlerheideWekelijks is er op dinsdag en woensdag inloop vanuit Buurtsteun Rennemig. Gezellig je buurtgenoten ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.
Vandaag 10:00
Inloop Buurtpunt A Gene Bek
Heerlen-ZuidBij de inloop kun je buurtbewoners ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, gezellig een praatje maken en elkaar leren kennen.Je kunt hier ook terecht wanneer je vragen of problemen hebt waar je zelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld rondom geldzaken, relaties, zorg, wonen of (weer) meedoen. 
Vandaag 10:00
Inloop
Heerlen-StadKoffie drinken met buurtgenoten
Vandaag 10:00
Wandelen vanuit A Gene Bek
Heerlen-ZuidEr wordt ongeveer 1,5 uur gewandeld en aansluitend koffie gedronken in het Buurtpunt aan de Tacitusstraat 130 Neem contact op met Vivian Boesten voor meer informatie om toegevoegd te worden aan de groeps-app van de wandelaars.
Vandaag 10:00
Taalles gevorderden
Heerlen-StadNederlandse taalles voor gevorderden