Buurtlunch Heksenberg

21-07-2021

Heerlerheide
Sociaal

Wie

Volwassenen
Senioren

Hallo buurtbewoners,

eind vorig jaar had ik het idee om een buurtlunch op te starten in Heksenberg. Buurtbewoners kunnen elkaar ontmoeten onder het genot van een lunch. Door middel van de lunch leren mensen elkaar (beter) kennen, waardoor er meer verbondenheid ontstaat en buurtbewoners iets voor elkaar kunnen betekenen.

Om dit waar te kunnen maken heb ik een aanvraag ingediend bij Frisse Wind. Ondertussen had een buurtbewoonster uit Heksenberg, Ine van Roij zich gemeld dat ze wilde meehelpen met de buurtlunch dus gingen we met volle moed er tegen aan.

Dit heeft ervoor gezorgd dat we voor de buurtlunch een subsidie hebben ontvangen zodat we aan de slag konden.

Maar helaas konden we nog niet van start omdat we nog steeds in een lockdown zaten. Er waren onderhand al 2 maanden voorbij en vonden dat we toch al iets voor de mensen konden doen door hun een hart onder de riem te steken in de moeilijke periode en tevens de buurtlunch onder de aandacht te brengen.

Vandaar dat we met Pasen samen met Buurtsteun Heksenberg en Zonnebloem afdeling Heksenberg, lunchpakketjes hebben rondgebracht. Hier zijn leuke reactie op gekomen en heeft het ervoor gezorgd dat buurtbewoners graag wilde aansluiten bij de buurtlunch wanneer die van start zou gaan.

2 juli was het dan eindelijk zo ver we mochten van start met de wekelijkse buurtlunch in Gemeenschapshuis Heksenberg. Het is erg leuk om te doen en zijn ook blij dat het goed wordt bezocht door buurtbewoners. We hopen natuurlijk nog meer te groeien en wanneer buurtbewoners het leuk vinden zijn ze altijd welkom om aan te sluiten. Buurtbewoners die een handje willen helpen bij de voorbereiding van de lunch zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Hopelijk zien we jullie tijdens onze lunch!

Groetjes,

Janny

Waar

Hei-Grindelweg 84 Heerlen

Meer informatie

Contact

Janny de Haas
Contactpersoon

Neem contact op met Janny :

2