Uitgelicht uit Heerlen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Heerlen-Stad
Smakelijk genieten
Wekelijkse kookactiviteit Buurtpunt Schandelen.
Hoensbroek
Energie Zuinig
Voor iedereen die op zoek is naar bespaartips, wil weten hoe je minder kunt verbruiken of op welke regelingen je recht hebt.Uitleg is in het Nederlands en ArabischDatum: 21-3-23 Tijd: 14.00 uurWil je graag aansluiten? Meld je dan even via de fb pagina van het Buurtpunt De Koffiepot of door een mail te sturen naar:
Heerlen-Stad
Beauty-activiteit Buurtpunt Schandelen
Wil je jouw gezicht eens lekker laten verzorgen of make-up laten aanbrengen?Meld je dan nu aan voor onze beauty-activiteit!Activiteit zal binnenkort 's maandags tussen 13.30 en 15.30 uur gaan starten in Buurtpunt Schandelen.
Heerlen-Stad
Valentijn, samen zijn!
Valentijn, een dag een samen te zijn! Kom gezellig, onder het genot van een kopje koffie of thee, elkaar ontmoeten en samen iets ondernemen!
Heerlen-Stad
Carnavalsactiviteit Buurtpunt Schandelen
Kom gezellig, onder het genot van een kopje koffie of thee, met onze carnavalsactiviteit meedoen!
Heerlerheide
Schoon Vrieheide
Doe je ook mee met Schoon Vrieheide- de Stack?Vorig jaar zijn we met een aantal bewoners een nieuw initiatief gestart  onder de naam ‘Schoon Vrieheide- de Stack”. Wij wonen in de buurt van het Heidserpark en zetten ons samen in voor onze buurt. Wij lopen regelmatig door het park en verzamelen daar zwerfvuil.Zwerfvuil is slecht voor de natuur en de dieren die daar leven, het is ook geen gezicht, wij willen graag wonen in een nette buurt, dat geeft een bete Lees meer...
Heerlerheide
Vrie - Art
Wij zijn een groep lokale kunstenaars die de buurtbewoners van Vrieheide willen laten kennismaken met kunst en het beoefenen daarvan. Met gratis workshops in het buurtcentrum Het Heitje. Zaterdag 19 juni hebben we introductiemiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de Buurttuin Vrieheide aan de Versillienboschweg.