Organisaties in Heerlen

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Busplus Heerlen
HeerlerheideHet doet ieder mens goed om er af en toe eens op uit te gaan en andere mensen te ontmoeten. Als het voor u lastig is om zelfstandig op pad te gaan, is de Busplus Heerlen een uitkomst! Voor een rit naar de markt of een uitje wat verder weg. Wilt u ook lid
Burgerkracht Limburg
HoensbroekWij maken Limburgers krachtiger door hun zelfredzaamheid te versterken en hun participatie in de samenleving te vergroten.Adviseurs in burgerparticipatieWij adviseren, coachen en trainen.Een kennis- en expertisecentrumWij verzamelen, ontwikkelen en delen kennis en inzichten.Een netwerkorganisatieWij zijn goed doorverbonden met groepen burgers en maatschappelijke organisaties. Lees meer...
Frisse Wind Heerlen
Heerlen-StadFrisse Wind Heerlen steunt burgerinitiatieven met coaching en een donatie, om zo samen Heerlen een nog fijnere stad te maken.
Frisse Wind Heerlen
HeerlerheideFrisse Wind Heerlen steunt burgerinitiatieven met coaching en een donatie, om zo samen Heerlen een nog fijnere stad te maken.
Frisse Wind Heerlen
HoensbroekFrisse Wind Heerlen steunt burgerinitiatieven met coaching en een donatie, om zo samen Heerlen een nog fijnere stad te maken.
Buurtsteun Heerlerheide-Passart
HeerlerheideVrijwilligers en organisaties werken samen in “buurtsteun”. Wij organiseren activiteiten in de buurt en bieden steun aan bewoners die af en toe een handje hulp nodig hebben!