Organisaties in Heerlen

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Locatie Corisberg
Heerlen-ZuidIn de ontmoetingsruimte van dit prachtige wooncomplex wordt door een groepje enthousiaste vrijwilligers diverse activiteiten aangeboden voor senioren. Maandag van 19.00 tot 21.00 uur ontmoeten onder een genot van een kop koffie. Woensdag van 14.00 tot 16.00 uur :spellenmiddag. Vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur: kwajongen. Zondagochtend van 10.30 tot 12.00: koffie, muziek, ontmoeten.
SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek
HoensbroekLezen, leren, informeren en laagdrempelige toegang voor iedereen tot kennis en cultuur, daar draait het om in ons bibliotheekwerk.
Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad
Heerlen-StadKBO Heerlen Stad is een afdeling van de landelijke Unie KBO (Katholieke Bond van Ouderen), een belangenvereniging met zo’n 250.000 leden. Op dit moment hebben wij zo'n 285 leden. KBO Heerlen Stad is opgericht op 20 oktober 1988 met als voornaamste doelstelling het behartigen van de belangen van ouderen. Door de grootte van de landelijke bond kan er veel invloed worden uitgeoefend op de politiek en andere instellingen. Hiernaast organiseren wij ook tal van activ Lees meer...
Ontmoetingswinkel - Leger des Heils
HeerlerheideOp de Wannerstraat 25 zit onze Ontmoetingswinkel. Loop hier gerust eens binnen voor een praatje en een kopje koffie. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten zoals de Crea-ochtend.Schuin tegenover op Wannerstraat 16 zit onze grote winkel met 2e kans kleding, schoenen.
De Weijenberg Alcander
HoensbroekDe Weijenberg is een activiteiten en buurtcentrum voor alle buurtbewoners in Hoensbroek, gelegen in de Weijenberg flat.
Buurtpunt de Vlieger
HoensbroekInloop voor alle bewoners uit de wijk.Koffie, praatje of een hulpvraag? loop rustig binnen!Ingang achter de gymzaal!