Heerlerheide
Gevraagd
Tweedehands

Creatieve groep zoekt een opbergkast

De creatieve groep zoekt een opbergkast. Kunt u ons helpen? Wij horen het graag!

Heerlen-Centrum
Gevraagd
Helpen

Ondernemers gevraagd

Wij zijn op zoek naar ondernemers die mee willen doen aan mijn Verwendag Wellness

Heerlen-Centrum
Gevraagd
Helpen

vrijwillgers gezocht voor Wellnes dag

Helpen met opzetten en aankleden zalen. voor de kinderhoek, met het verkopen van versnaperingen, modellopen voor modeshow.

Heerlen-Centrum
Gevraagd
Meedoen

wie doet mee met 100 jaar Eikenderveld

in 2022 bestaat de wijk Eikenderveld 100 jaar en dat vieren we.

Heb je een idee voor een activiteit laat het ons weten. het mag iets groots zijn maar ook iets heel kleins. je verzint het zelf om helpt ons...

Heerlerheide
Gevraagd
Helpen

Creatievelingen gezocht

Hallo buurtbewoners,

Vorig jaar ben ik gestart met het initiatief plantenbieb/asiel Heerlen Noord. Dit is de plaats voor het ruilen van gewortelde stekjes & kamerplanten of als de zorg voor de plant niet goed wil lukken.

Er is al gebleken dat de plantenbieb/asiel een groot succes is en waar al veel mensen gebruik van maken. Het levert mooie momenten op doordat mensen met dezelfde passie in contact komen met elkaar. Door de gesprekken met mensen die de plantenbieb bezoeken, komen er steeds meer ideeën om uit te breiden.

Dit wil ik doen door creatieve middagen te organiseren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bloemschikken, bloempotten verven, droogstukken maken of andere creatieve ideeën. De insteek is om op een leuke manier mensen met elkaar in contact te brengen die dezelfde interesses hebben. Dit tegen een kleine bijdrage zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Lijkt het jou leuk om een creatieve middag bij mij te organiseren, neem dan gerust contact met mij op.

Lieve groetjes,

Vivian Bruinooge

Heerlen-Centrum
Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger Heerlen Centrum Online!

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het online buurtpunt in jouw buurt?

Online denk je…. Hee daar heb ik wel wat mee…. je hebt als hobby foto’s maken, je schrijft graag teksten of weet net teksten te bedenken waarmee je inwoners kunt enthousiasmeren om de site eens te bezoeken. Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Ga voor meer informatie naar https://vrijwilligerswerkparkstad.nl/vacaturebank/ en vul bij de zoekterm “COMMUNICATIE BUURTPLATFORM” in. …

Heb je interesse neem dan contact op met Thomas Delnoij e-mail: t.delnoij@zgtraide.nl

Zoom